Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Fistful of Vengeance

Fistful of Vengeance

17/02/2022 | Flixfilm

Fistful of Vengeance på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Action, Crime, Drama
Instruktion: Roel Reiné
Skuespillere: Iko Uwais, Lewis Tan, Lawrence Kao
Spilletid: 96 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.5

Handling: En hævnmission bliver en kamp for at redde verden fra en ældgammel trussel, da lejemorderen Kai, der har superkræfter, opsporer en morder i Bangkok.

Fistful of Vengeance havde premiere på Netflix Danmark den 17. februar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Fistful of Vengeance på YouTube.Se Fistful of Vengeance på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Fistful of Vengeance ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fistful of Vengeance stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Fistful of Vengeance, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Fistful of Vengeance er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar