Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Fittest in Dubai

Fittest in Dubai

15/04/2020 | Flixfilm

Fittest in Dubai på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Documentary, Sport
Instruktion: Gerry Blaksley
Skuespillere: Mat Fraser, Samantha Briggs, Sara Sigmunsdóttir
Spilletid: 60 min
Land: United Arab Emirates
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Handling: Topatleter fra hele kloden tester formen i en fire dage lang konkurrence ved det allerførste CrossFit Sanctional-arrangement. Legene er erklæret for åbne!

Fittest in Dubai havde premiere på Netflix Danmark den 15. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Fittest in Dubai på YouTube.Se Fittest in Dubai på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Fittest in Dubai ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fittest in Dubai stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Fittest in Dubai, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Fittest in Dubai er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar