Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Fittest in Dubai

Fittest in Dubai

15/04/2020 | Flixfilm

Se Fittest in Dubai på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Documentary, Sport
Instruktør: Gerry Blaksley
Skuespillere: Mat Fraser, Samantha Briggs, Sara Sigmunsdóttir, Laura Horvath
Spilletid: 60 min
Land: United Arab Emirates
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Handling: Topatleter fra hele kloden tester formen i en fire dage lang konkurrence ved det allerførste CrossFit Sanctional-arrangement. Legene er erklæret for åbne!

Fittest in Dubai havde premiere på Netflix Danmark den 15. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Fittest in Dubai på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Fittest in Dubai ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fittest in Dubai stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Fittest in Dubai, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Fittest in Dubai er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar