Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Fittest on Earth: A Decade of Fitness

Fittest on Earth: A Decade of Fitness

17/07/2017 | Flixfilm

Se Fittest on Earth: A Decade of Fitness på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Documentary
Instruktør: Heber Cannon, Mariah Moore, Marston Sawyers
Skuespillere: Justin Bergh, Josh Bridges, Samantha Briggs
Spilletid: 116 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Handling: Disse CrossFit-atleter konkurrerer om titlen "Fittest Person on Earth" og undersøger sportens historie og eksplosive popularitet.

Fittest on Earth: A Decade of Fitness havde premiere på Netflix Danmark den 17. juli, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Fittest on Earth: A Decade of Fitness på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Fittest on Earth: A Decade of Fitness ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fittest on Earth: A Decade of Fitness stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Fittest on Earth: A Decade of Fitness, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Fittest on Earth: A Decade of Fitness er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar