Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Fittest On Earth

Fittest On Earth

01/07/2016 | Flixfilm

Se Fittest On Earth på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Documentary, Sport
Instruktør: Heber Cannon, Marston Sawyers, Ian Wittenber
Skuespillere: Dan Bailey, Samantha Briggs, Dave Castro, Katrin Tanja Davidsdottir
Spilletid: 104 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Beskrivelse: Tilhængerne af den udfordrende træningsform CrossFit dyster om titlen som verdens mest veltrænede atlet.


Se Fittest On Earth på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkFittest On Earth havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Fittest On Earth ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Fittest On Earth herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Fittest On Earth er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fittest On Earth stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar