Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Five Came Back: The Reference Films

Five Came Back: The Reference Films

09/02/2021 | Flixfilm

Se Five Came Back: The Reference Films på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Denne samling indeholder de 12 propagandafilm fra 2. verdenskrig – hvoraf mange er voldsomme og stødende – der diskuteres i dokumentarserien Five Came Back.

Five Came Back: The Reference Films (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 9. februar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Five Came Back: The Reference Films på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Five Came Back: The Reference Films (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Five Came Back: The Reference Films (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Five Came Back: The Reference Films, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Five Came Back: The Reference Films er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar