Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Five Came Back

Five Came Back

31/03/2017 | Flixfilm

Se Five Came Back på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Documentary, Biography, History, War
Instruktør: N/A
Skuespillere: Francis Ford Coppola, Guillermo del Toro, Paul Greengrass, Lawrence Kasdan
Spilletid: 60 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.3

Beskrivelse: Fem nutidige anerkendte instruktører fortæller om fem legendariske Hollywood-filmskabere, som meldte sig til militærtjeneste for at kunne dokumentere 2. verdenskrig.


Se Five Came Back på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkFive Came Back (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 31. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Five Came Back (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Five Came Back herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Five Came Back er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Five Came Back (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar