Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Five Elements of Adventure

Five Elements of Adventure

20/06/2022 | Flixfilm

Five Elements of Adventure på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Mens han drager på eventyr i Nepal, deler en bjergguide sin tilgang til at få et balanceret og lykkeligt liv med den moderne arbejdskultur.

Five Elements of Adventure havde premiere på Netflix Danmark den 20. juni, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Five Elements of Adventure på YouTube.Se Five Elements of Adventure på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Five Elements of Adventure ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Five Elements of Adventure stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Five Elements of Adventure, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Five Elements of Adventure er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar