Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Five Feet Apart

Five Feet Apart

28/01/2021 | Flixfilm

Se Five Feet Apart på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Drama, Romance
Instruktion: Justin Baldoni
Skuespillere: Haley Lu Richardson, Cole Sprouse, Moises Arias
Spilletid: 116 min
Land: United States
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 7.2

Handling: En teenager med cystisk fibrose rusker op i sine daglige rutiner og udfordrer hospitalets regler, da hun forelsker sig i en medpatient.

Five Feet Apart havde premiere på Netflix Danmark den 28. januar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Five Feet Apart på YouTube.Se Five Feet Apart på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Five Feet Apart ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Five Feet Apart stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Five Feet Apart, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Five Feet Apart er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar