Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Five Nights in Maine

Five Nights in Maine

01/04/2017 | Flixfilm

Se Five Nights in Maine på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Drama
Instruktør: Maris Curran
Skuespillere: David Oyelowo, Hani Furstenberg, Neal Lerner, Teyonah Parris
Spilletid: 82 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.5

Beskrivelse: Da hans kone dør i et biluheld, opsøger den dybt sørgende mand sin svigermor i Maine, og de forsøger at hjælpe hinanden i sorgen.


Se Five Nights in Maine på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkFive Nights in Maine havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Five Nights in Maine ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Five Nights in Maine herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Five Nights in Maine er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Five Nights in Maine stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar