Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Five Star Chef

Five Star Chef

14/07/2023 | Flixfilm

Five Star Chef på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Syv professionelle kokke konkurrerer om at få lov til at skabe finere madlavning i den historiske restaurant Palm Court på det luksuriøse Langham Hotel i London.Se Five Star Chef på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Five Star Chef (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 14. juli, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Five Star Chef på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Five Star Chef (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Five Star Chef (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Five Star Chef, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Five Star Chef er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar