Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Five

02/06/2021 | Flixfilm

Se Five på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Comedy, Crime, Drama
Instruktion: Igor Gotesman
Skuespillere: Pierre Niney, François Civil, Igor Gotesman
Spilletid: 102 min
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: 6.3

Handling: Da han går fallit efter at have underskrevet skødet på en dyr lejlighed i Paris sammen med sine barndomsvenner, begynder han at sælge narko for at betale regningerne.

Five havde premiere på Netflix Danmark den 2. juni, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Five på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Five ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Five stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Five, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Five er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar