Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Fjällbackamorden

Fjällbackamorden

15/07/2015 | Ingen kommentarer

Se Fjällbackamorden på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: I den skønne ferieby Fjällbacka bliver krimiforfatteren Erica Falck og hendes mand, kriminalkommissæren Patrik, del af efterforskningen af en række mord.


Se Fjällbackamorden på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fjällbackamorden havde premiere på Netflix Danmark den 15. juli, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Fjällbackamorden ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Fjällbackamorden herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Fjällbackamorden er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fjällbackamorden stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar


Telmore