Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Fjerde og sidste sæson af ‘Manifest’ får premieredato

Fjerde og sidste sæson af ‘Manifest’ får premieredato

30/08/2022 | Flixfilm

Sidste år kom det frem at streamingtjenesten Netflix havde reddet den overnaturlige serie ‘Manifest’ da den var blevet droppet af produktionsselskabet NBC efter tredje sæson.

I begyndelsen af sommeren landede de første tre sæsoner på Netflix Danmark, og nu kan streamingtjenesten sætte dato på hvornår fjerde sæson får premiere. Samtidig har Netflix frigivet en teaser fra den nye sæson, som kan ses nederst i artiklen.

Sæson 4 er på i alt 20 episoder og den består af to del. Første del får premiere den 4. november.

Fjerde sæson er samtidig den sidste sæson af ‘Manifest’, der nogensinde vil blive lavet. Det annoncerede Netflix da det kom frem at de havde overtaget rettighederne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Man skal dog aldrig sige aldrig! For hvis serien bliver et verdensomspændende hit vil det undre hvis Netflix ikke valgte at kaste sig over yderligere episoder.

Her i Danmark er ‘Manifest’ fortsat populær og snart to måneder efter at serien havde premiere i Danmark lægger den stadig på top 10 over de mest sete serier.

LÆS OGSÅ:   'That ’90s Show' er snart tilbage

I ‘Manifest’ forsvinder et fly kortvarigt på en tur fra Jamaica til New York, og man frygter, at det er forulykket til søs. Men da det endelig lander i lufthavnen er der gået over 5 år – dog ikke flyets passagerer!

I fjerde og sidste sæson dukker en mystisk passager op med en pakke, som muligvis ændrer alt, hvad de troede de vidste om den uforklarlige flyvrejse og hvad der skete med Flight 828.

Artiklen fortsætter under annoncen

I serien medvirker Melissa Roxburgh, Josh Dallas, J.R. Ramirez, Luna Blaise, Ty Doran, Parveen Kaur, Matt Long, Holly Taylor, Daryl Edwards m.fl.

Se ‘Manifest‘ på Netflix Danmark. Sæson 4, del 1 har premiere den 4. november.
Skriv kommentar