Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Fjerde og sidste sæson af ‘The Sinner’ kommer snart

Fjerde og sidste sæson af ‘The Sinner’ kommer snart

29/11/2022 | Flixfilm

Den amerikanske krimiserie ‘The Sinner’ er snart tilbage med helt nye afsnit, som samtidig er de sidste.

Serien slutter nemlig med fjerde sæson, som får premiere på Netflix Danmark lige inden årsskiftet.

Netflix oplyser til Flixfilm at ‘The Sinner’ sæson 4 kan streames fra den 27. december.

‘The Sinner’, som har Bill Pullmann (‘Independence Day’) i hovedrollen som politidetektiven Harry Ambrose, der efterforsker mystiske forbrydelser og forsøger at afdække deres motiver, startede oprindeligt som en miniserie tilbage i 2017, men seriens popularitet gjorde at man valgte at forlænge den flere sæsoner.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er kun Pullman, som medvirker i alle sæsoner, mens resten af skuespillerne skifter i hver sæson, som byder på en ny kriminalhistorie.

I den fjerde sæson rejser den nu pensionerede Harry Ambrose til det nordlige Maine for at komme sig over sagen fra trejde sæson hvor en fatal bilulykke i New York afslører en meget større og foruroligende sag. Men da der sker en tragedie, der involverer datteren af en fremtrædende familie, bliver han headhuntet til at hjælpe med efterforskningen.

LÆS OGSÅ:   Netflix bekræfter 'Golfbanens skræk 2'

Jessica Biel (‘7th Heaven’) medvirkede i den første og mest succesfulde sæson, mens at de efterfølgende sæsoner har haft Hannah Gross (‘Mindhunter’), Matt Bomer (‘White Collar’), Frances Fisher (‘Titanic’) med flere på rollelisten.

Se ‘The Sinner‘ på Netflix Danmark. Sæson 4 kan ses fra den 27. december.
Skriv kommentar