Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Flags of Our Fathers

Flags of Our Fathers

01/01/2017 | Ingen kommentarer

Se Flags of Our Fathers på Netflix

Indspilningsår: 2006
Genre: Action, Adventure, Drama, History, War
Instruktør: Clint Eastwood
Skuespillere: Ryan Phillippe, Jesse Bradford, Adam Beach, John Benjamin Hickey
Spilletid: 135 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Resumé: Dette fængslende drama fra 2. verdenskrig fortæller historien om seks amerikanske soldater, der rejste det amerikanske flag på toppen af Mount Suribachi på øen Iwo Jima.


Se Flags of Our Fathers på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Flags of Our Fathers havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Flags of Our Fathers ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Flags of Our Fathers herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Flags of Our Fathers er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Flags of Our Fathers stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar