Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Flags of Our Fathers

Flags of Our Fathers

01/01/2017 | Flixfilm

Flags of Our Fathers på Netflix

Produktionsår: 2006
Genre: Action, Adventure, Drama
Instruktion: Clint Eastwood
Skuespillere: Ryan Phillippe, Barry Pepper, Joseph Cross
Spilletid: 135 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Handling: Dette fængslende drama fra 2. verdenskrig fortæller historien om seks amerikanske soldater, der rejste det amerikanske flag på toppen af Mount Suribachi på øen Iwo Jima.

Flags of Our Fathers havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Flags of Our Fathers på YouTube.Se Flags of Our Fathers på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Flags of Our Fathers ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Flags of Our Fathers stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Flags of Our Fathers, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Flags of Our Fathers er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar