Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flaked

02/06/2017 | Flixfilm

Se Flaked på Netflix

Indspilningsår: 2016–
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Will Arnett, David Sullivan, Ruth Kearney, George Basil
Spilletid: 30 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Beskrivelse: I en funky strandenklave i Californien er Chip manden, man konsulterer for personlig indsigt. Men han er knapt så indsigtsfuld, når det gælder ham selv.


Se Flaked på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Flaked (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 2. juni, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Flaked (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Flaked:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Flaked er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Flaked (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar