Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Flaskepost fra P

Flaskepost fra P

06/11/2019 | Ingen kommentarer

Se Flaskepost fra P på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Da en gammel flaskepost dukker op, som tyder på, at nogle børn er blevet kidnappet, indleder politifolkene Mørck og Assad en jagt efter bortføreren i en religiøs kult.


Se Flaskepost fra P på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Flaskepost fra P (Department Q: A Conspiracy of Faith) havde premiere på Netflix Danmark den 6. november, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Flaskepost fra P (Department Q: A Conspiracy of Faith) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Flaskepost fra P herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Flaskepost fra P (Department Q: A Conspiracy of Faith) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Flaskepost fra P stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar