Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Flaskepost fra P

Flaskepost fra P

12/12/2021 | Flixfilm

Flaskepost fra P på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Da en gammel flaskepost dukker op, som tyder på, at nogle børn er blevet kidnappet, indleder politifolkene Mørck og Assad en jagt efter bortføreren i en religiøs kult.

Flaskepost fra P (Department Q: A Conspiracy of Faith) havde premiere på Netflix Danmark den 12. december, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Flaskepost fra P på YouTube.Se Flaskepost fra P på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Flaskepost fra P (Department Q: A Conspiracy of Faith) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Flaskepost fra P stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Flaskepost fra P, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Flaskepost fra P (Department Q: A Conspiracy of Faith) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar