Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Flatliners

Flatliners

28/08/2019 | Flixfilm

Flatliners på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Drama, Horror, Mystery
Instruktion: Niels Arden Oplev
Skuespillere: Elliot Page, Diego Luna, Nina Dobrev
Spilletid: 109 min
Land: United States, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.2

Handling: En gruppe medicinstuderende udforsker livet efter døden ved midlertidigt at stoppe deres hjerter – uden at gøre sig klart, at eksperimentet har frygtelige bivirkninger.

Flatliners havde premiere på Netflix Danmark den 28. august, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Flatliners på YouTube.Se Flatliners på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Flatliners ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Flatliners stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Flatliners, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Flatliners er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar