Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Flatliners

Flatliners

28/08/2019 | Ingen kommentarer

Se Flatliners på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Drama, Horror, Mystery, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Niels Arden Oplev
Skuespillere: Ellen Page, Diego Luna, Nina Dobrev, James Norton
Spilletid: 109 min
Land: USA, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.2

Resumé: En gruppe medicinstuderende udforsker livet efter døden ved midlertidigt at stoppe deres hjerter – uden at gøre sig klart, at eksperimentet har frygtelige bivirkninger.


Se Flatliners på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Flatliners havde premiere på Netflix Danmark den 28. august, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Flatliners ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Flatliners herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Flatliners er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Flatliners stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar