Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Flavorful Origins

Flavorful Origins

20/11/2020 | Flixfilm

Flavorful Origins på Netflix

Produktionsår: 2019–
Genre: Documentary
Instruktion: N/A
Skuespillere: Yang Chen, Hao Chen, Vivian Lu
Spilletid: 12 min
Land: China
Sprog: Mandarin
IMDb-karakter: 7.7

Handling: Dyk ned i det smagfulde chaoshaneiske køkken, udforsk dets særlige ingredienser, og hør historierne om de mennesker, der skabte det.Se Flavorful Origins på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Flavorful Origins (På sporet af en madkultur) (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 20. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Flavorful Origins på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Flavorful Origins (På sporet af en madkultur) (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Flavorful Origins (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Flavorful Origins, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Flavorful Origins (På sporet af en madkultur) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar