Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Flavorful Origins

Flavorful Origins

30/10/2019 | Ingen kommentarer

Se Flavorful Origins på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: N/A
Instruktør: N/A
Skuespillere: N/A
Spilletid: N/A
Land: China
Sprog: Mandarin
IMDb-karakter: 7.1

Resumé: Dyk ned i det smagfulde chaoshaneiske køkken, udforsk dets særlige ingredienser, og hør historierne om de mennesker, der skabte det.


Se Flavorful Origins på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Flavorful Origins (På sporet af en madkultur) (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 30. oktober, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Flavorful Origins (På sporet af en madkultur) (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Flavorful Origins herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Flavorful Origins (På sporet af en madkultur) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Flavorful Origins (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar