Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Flavorful Origins

Flavorful Origins

30/10/2019 | Flixfilm

Se Flavorful Origins på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Documentary
Instruktør: N/A
Skuespillere: N/A
Spilletid: N/A
Land: China
Sprog: Mandarin
IMDb-karakter: 7.6

Beskrivelse: Dyk ned i det smagfulde chaoshaneiske køkken, udforsk dets særlige ingredienser, og hør historierne om de mennesker, der skabte det.


Se Flavorful Origins på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Flavorful Origins (På sporet af en madkultur) (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 30. oktober, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Flavorful Origins (På sporet af en madkultur) (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Flavorful Origins:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Flavorful Origins (På sporet af en madkultur) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Flavorful Origins (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar