Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Flavors of Youth: International Version

Flavors of Youth: International Version

04/08/2018 | Ingen kommentarer

Se Flavors of Youth: International Version på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Minder i en skål varme nudler, en falmende skønhed, der skal finde sit mål, og en bittersød første forelskelse – alt sammen i disse historier fra Kinas storbyer.


Se Flavors of Youth: International Version på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Flavors of Youth: International Version havde premiere på Netflix Danmark den 4. august, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Flavors of Youth: International Version ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Flavors of Youth: International Version herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Flavors of Youth: International Version er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Flavors of Youth: International Version stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar