Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Flavors of Youth: International Version

Flavors of Youth: International Version

04/08/2018 | Flixfilm

Se Flavors of Youth: International Version på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Minder i en skål varme nudler, en falmende skønhed, der skal finde sit mål, og en bittersød første forelskelse – alt sammen i disse historier fra Kinas storbyer.


Se Flavors of Youth: International Version på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkFlavors of Youth: International Version havde premiere på Netflix Danmark den 4. august, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Flavors of Youth: International Version ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Flavors of Youth: International Version herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Flavors of Youth: International Version er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Flavors of Youth: International Version stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar