Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Flere afsnit af ‘Virgin River’ på vej

Flere afsnit af ‘Virgin River’ på vej

21/12/2020 | Flixfilm

Virgin River saeson 3Den populære romatiske komedieserie ‘Virgin River’ vender tilbage med en tredje sæson.

Det meddeler streamingtjenesten Netflix i en pressemeddelelse.

Det er kun lidt over en måned siden, at Netflix havde premiere på sæson 2 af serien, der handler om en sygeplejerske fra L.A., som vil starte på en frisk, og dermed flytter til en fjerntliggende by i det nordlige Californien og bliver overrasket over, hvad – og hvem – hun finder.

På rollelisten finder man Alexandra Breckenridge, som kendes fra ‘The Walking Dead’ og ‘This Is Us’, samt Martin Henderson, Tim Matheson, Annette O’Toole, Lauren Hammersley, Jenny Cooper, Colin Lawrence, og Daniel Gillies.

Den nye sæson 3 bliver på i alt 10 episoder og Netflix kan samtidig afsløre, at Zibby Allen (‘The Flash’, ‘Grey’s Anatomy’) kommer til at være med i serien fremadrettet.

LÆS OGSÅ:   Se teaser til sidste sæson af 'Arcane'

Artiklen fortsætter under annoncen

‘Virgin River’ har levet et stille liv på streamingtjenesten uden den store markedsføring, men serien har ikke desto mindre fået kæmpe succes blandt medlemmerne.

‘Virgin River’ er baseret på den bedstsælgende bogserie af forfatter Robyn Carr, som er solgt i mere end 13 millioner eksemplarer.

Det er ikke afsløret hvornår tredje sæson får premiere, men det bliver formentlig i 2021, at den nye sæson vil kunne streames.

Se ‘Virgin River‘ på Netflix Danmark.
Skriv kommentar