Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Flere afsnit af ‘You’ på vej

Flere afsnit af ‘You’ på vej

14/10/2021 | Flixfilm

du you saeson 4

På fredag den 15. oktober har Netflix premiere på den længeventede tredje sæson af den psykologiske stalker-serie ‘You’, men allerede nu har streamingtjenesten er god nyhed til seriens fans.

Netflix afslører nemlig, at også en fjerde sæson er på vej.

Det skriver streamingtjenesten i en pressemeddelelse.

Inden sæson 3 er der dog som nævnt premiere på tredje sæson hvor Joe (Penn Badgley) og Love (Victoria Pedretti) er blevet gift og flyttet til det nordlige Californien for at tage sig af deres nyfødte baby.

Artiklen fortsætter under annoncen

Her er Joe fuldt engageret i sin nye rolle som ægtemand og far, men frygter Love’s impulsive handlinger. Hans hjerte vil dog også noget andet og måske bor kvinden som han har ledt efter hele livet lige ved siden af?

LÆS OGSÅ:   Netflix køber NFL-kampe

‘You’ var oprindeligt ikke en Netflix-serie, men streamingtjenesten købt streamingrettighederne af den amerikanske tv-station Lifetime, og lancerede den globalt.

‘You’, som har den danske titel ‘Du’, blev allerede få uger efter premieren på anden sæson, forlænget med en sæson 3. Det kom dog ikke som den helt store overraskelse da serien var på listen over de mest populære serie på Netflix i 2019.

På mindre end uger så mere end 40 millioner husstande første sæson af stalker-serien, rapporterede Netflix i sin tid.

Se ‘You‘ på Netflix Danmark.
Skriv kommentar