Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Flere detaljer om ‘Death to 2020’ afsløret

Flere detaljer om ‘Death to 2020’ afsløret

08/12/2020 | Flixfilm

Death to 2020 black mirrorDet er blot få dage siden, at vi kunne løfte sløret for Charlie Brookers kommende mockumentar ‘Death to 2020’ (‘Død over 2020’), som kaster et tilbageblik på årets absurde begivenheder.

På daværende tidspunkt var det meget sparsomt med oplysninger om ‘Black Mirror‘-skaberens nye projekt, men nu er det blevet afsløret at der er tale om en komedie-speciel.

Herudover er der blevet frigivet en ny trailer, premieredato samt rolleliste.

‘Death to 2020’ lander på Netflix den 27. december og find seneste trailer nederst i artiklen.

Mockumentaren kaster et komisk tilbageblik på året som vil alle blot ønsker snart vil slutte – analyseret af de værst-informerede kommentatorer, du nogensinde har mødt, skriver Netflix om ‘Death to 2020’.

Artiklen fortsætter under annoncen

Foruden Hugh Grant, som selv afslørede sin involvering, så er Samuel L. Jackson, Lisa Kudrow, Kumail Nanjiani, Tracey Ullman, Samson Kayo, Leslie Jones, Diane Morgan og Joe Keery også blevet annonceret som en del af rollelisten.

LÆS OGSÅ:   Netflix køber NFL-kampe

Charlie Brooker er kendt for at skabe skarpe fortællinger med temaer inden for moderne techno-paranoia i den dystopiske antologiserie øBlack Mirror‘, så det bliver spændende at se hvad han kan få ud af 2020, annus horribilis.

Se ‘Death to 2020’ på Netflix Danmark fra den 27. december 2020.
Skriv kommentar