Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Flere detaljer om Netflix-serien Sense8

Flere detaljer om Netflix-serien Sense8

21/06/2014 | Flixfilm

netflix-sense8-danmarkMarts 2013 præsenterede Netflix i samarbejde med The Wachowskis (The Matrix) en ny science fiction-serie, kaldet Sense8. Siden da har det dog været sparsomt med nyheder omkring serien, men nu kan det amerikanske medie Deadline, afsløre mere om handlingen og hvem der medvirker.

Sense8 følger otte personer rundt omkring i verden, der i kølvandet på et tragisk dødsfald, tilknyttes følelsesmæssigt og mentalt til hinanden. De kan ikke kun se og tale med hinanden, som om de var på samme sted, men de har adgang til hinandens dybeste hemmeligheder. Ikke blot skal de finde ud af hvad der skete og hvorfor, og hvad det betyder for menneskehedens fremtid, men de skal gøre det samtidig med, at de bliver jaget af en organisation, som vil fange og dræbe dem.

I serien medvirker bl.a. Naveen Andrews (Lost), Daryl Hannah (Kill Bill), Brian J. Smith (Stargate Universe) og Tuppence Middleton (Jupiter Ascending).

LÆS OGSÅ   'Love, Death & Robots' får en sæson 4

Sci-fi serien Sense8 bliver på 10 episoder og der foreløbigt planlagt en enkelt sæson, men seriens skabere fortæller, at historien er bygget op omkring fem sæsoner og skuespillerne ligeledes har bundet sig for dette. Det er dermed op til Netflix hvorvidt der laves flere sæsoner.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sense8 er skabt af Wachowskis som har stået bag The Matrix og V For Vendetta, samt J. Michael Straczynski som har været involveret i projekter som Babylon5, Changeling og Thor.

Serien skulle oprindeligt have haft premiere i løbet af 2014, men er øjensynligt blevet skubbet til næste år.Skriv kommentar