Følg Flixfilm på Facebook - Nye film på Netflix Danmark - Netop tilføjet;
Nye film på Netflix

Gianni tager orlov fra militæret for at dyrke sin sangkarriere i Rom og bliver mistænksom, da en anden mand forsøger at gøre kur til hans forlovede, Carla.

En ung fysikprofessor falder for en af sine studerende. Men hendes fars planer om, at hun skal giftes med en rig bejler, står i vejen for deres romance.

Da en lovende professionel svømmer fravælges til fordel for en mindre talentfuld søn af en sponsor, skaber han et socialt netværk, hvor folk bedømmes på kvalifikationer.

Da hans ven bliver berømt som sanger, tiltrækker en komponist muligheder og kærlighed i denne fiktive filmbiografi om musikeren Salvatore Gambardella.

Hør om den anerkendte New York-fotograf Roxanne Lowits liv, historie og arbejde i denne dokumentar om en kunstner, der er lige så fascinerende som sine værker.

Caterina dimitterer fra universitetet og skal flytte væk. Hun inviterer tre venner med på et roadtrip, hvor de kan glemme deres bekymringer og skabe nye minder.

To bedstevenner når et vendepunkt i deres forhold, da en af dem prøver at slippe væk fra deres hedonistiske liv som kriminelle.

En kujonagtig mand bliver den nye chef i kvarteret og får en magisk hat, som giver selvtillid. Men de gode tider varer ikke ved.

Mens de politiske spændinger skærpes i sommeren 1975, bliver Pier Paolo Pasolinis kontroversielle film Salò stjålet, hvilket fører til en meget mere dyster handling.

Tony er lykkeligt forlovet med Rosalia, da han uheldigvis falder for en livlig pilot ved navn Valeria – og det er kun starten på hans problemer.

13/05Perdono

Livet bliver indviklet for Laura, hendes kæreste Federico og hendes kusine Caterina, da Caterina får succes som sanger.

Mens de forbereder sig på at tage på turné i USA, bliver en populær italiensk sanger og hans manager distraheret af kærlighedsproblemer.

I denne dokumentar begiver to mænd sig ud på et eventyr for at sætte verdensrekord i at cykle fra polarcirklen til Cape Town.

En ung kadet forelsker sig hovedkulds i en japansk prins’ datter, men hendes fremtidige ægteskab er for længst planlagt, og planerne står i vejen for deres kærlighed.

To gode venner og motocross-vovehalse, som har gashåndtaget i bund både på banen og i livet i det hele taget, bliver mål for en bande, der svindler med løbsresultater.

I denne storslåede film bliver to heroiske og mytiske tvillinger opfostret af en ulv, og som voksne udfordrer de den tyranniske konge, som har stjålet deres kongerige.

12/05Oxygen

Da hun vågner op i en kryogenmaskine, kæmper Liz for at overleve og huske, hvem hun er, før hun løber tør for ilt.

Et homoseksuelt kongresmedlem gifter sig med den mexicanske præsidents datter, men dyrker en ung mand i en hemmelig klub – skandalen er løs. Baseret på en sand historie.

Denne film gennemgår den ikoniske filmskaber Stanley Kubricks komplicerede liv set gennem hans mangeårige, hengivne chauffør Emilio D’Alessandros øjne.

12/05Arianna

Ubehagelige barndomsminder dukker op til overfladen på en ferie ved en idylisk sø for en 19-årig pige, der oplever en sent spirende seksualitet.

Find flere nye film og serier på Netflix Danmark