Følg Flixfilm på Facebook - Nye film på Netflix Danmark - Netop tilføjet;
Nye film på Netflix
20/09Arrival

En sprogforsker skal finde en metode til at kommunikere med rumvæsner, som er landet på Jorden, og opdager et link mellem det væsentlige for menneskeheden og hende selv.

DL Hughley joker om politisk varme kartofler, kendisskandaler, sin håndfaste mor og meget mere i et gnistrende standupshow fra Philadelphia.

Efter at et pars flirt hurtigt flytter fra baren til soveværelset, tester de, om deres fysiske kemi er nok til at bære et egentligt forhold.

I dette sci-fi-eventyr opdager rumrejsende et sort hul og inde i det et rumfartøj med en videnskabsmand, som mener, at dets energi kan udvindes.

15/09Stardust

Intrigante prinser, onde hekse, flyvende pirater, himmelsk kærlighed og en ædelmodig helt i et magisk land. Hvad mere kan man ønske sig? Se dette eventyr om kærlighed.

15/09Hitman

Da en lejemorder bliver involveret i en politirazzia, forsøger han at finde ud af, hvem der lokkede ham i fælden, mens han kæmper med sine følelser for en smuk kvinde.

En mindre narkohandler beslutter sig for at stige i graderne inden for illegal narkohandel i Darndale i Dublin. Det bringer ham og hans slæng ind på en voldelig bane.

Efter at Anders har forladt sin kone og sit job for at søge lykken, kaster han sig ud i et klodset, fortvivlende forsøg på at samle stumperne af sin sprængte tilværelse.

14/09Bleach

Da high school-eleven Ichigo pludselig får sjælehøsterevner, vil han helst slippe af med dem. Men først er han nødt til at høste nogle sjæle.

14/09The Angel

Mens hans land forbereder sig på krig, kontakter den egyptiske topembedsmand Ashraf Marwan Israel og lander i spionagens dunkle spil, hvor indsatserne er skyhøje.

En vild teenagedreng og hans afdøde plejemors gnavne enkemand bliver væk i ødemarken, efter myndighederne truer med at fjerne drengen.

Gennem interviews med aborttilhængere og -modstandere kaster denne film lys over årtiers politiske kampagner for at få omstødt domsafsigelsen i sagen Roe mod Wade.

Efter 27 års pause er Barbra tilbage i denne film fra 1994, hvor hun synger sange fra sin hæderkronede karriere på en ny måde og bakkes op af Marvin Hamlischs orkester.

Stefano Cucchi bliver arresteret i Rom for en narkoforseelse og oplever en rædselsfuld uge i fængsel, som ændrer hans familie for evigt. Baseret på en sand historie.

12/09Jane

Hidtil skjulte optagelser sætter et nyt lys på Jane Goodalls usandsynlige begyndelse, banebrydende forskning og vedvarende arv som primatolog.