Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Flere navne tilknyttet Robert De Niros konspirationserie ‘Zero Day’

Flere navne tilknyttet Robert De Niros konspirationserie ‘Zero Day’

28/04/2023 | Flixfilm

I begyndelsen af marts kunne vi her på Flixfilm.dk skrive, at den amerikanske stjerneskuespiller Robert De Niro havde kastet sig over sin første tv-serie og Netflix-serie nogensinde.

‘Zero Day’ er en thrillerserie på 6 episoder skabt af Eric Newman (‘The Watcher‘, ‘Narcos‘) og Noah Oppenheim (‘Jackie’, ‘The Thing About Pam’).

På daværende tidspunkt var ingen andre skuespillere end Robert De Niro tilknyttet serien, men nu kan Netflix løfte sløret for en større del af rollelisten.

Lizzy Caplan (‘Fleishman Is in Trouble’, ‘Fatal Attraction’), Jesse Plemons (‘Power of The Dog’, ‘Fargo’), Joan Allen (‘The Bourne Ultimatum’, ‘The Contender’) og Connie Britton (‘White Lotus’, ‘Friday Night Lights’) vil også medvirke i ‘Zero Day’, der instrueres af Leslie Linka Glatter (‘Homeland’, ‘Mad Men’, ‘Love & Death’).

Artiklen fortsætter under annoncen

LÆS OGSÅ:   Nye film og serier på Netflix (Uge 18 – 2023)

Handlingen fortsat på et filosofisk plan, der stiller spørgsmålet, som netop nu er i alles tanker – hvordan kan vi være sikre på at få serveret sandheden når verden er i krise og det hele tilsyneladende styres af kræfter, der er uden for vores kontrol?

Det afsløres dog, at Robert De Niro skal spille en tidligere amerikansk præsident, der bliver indkaldt til at lede en kommission, der har til opgave at efterforske et ødelæggende globalt cyberangreb.

Der er ingen oplysninger om hvornår ‘Zero Day’ vil kunne streames på Netflix Danmark.
Skriv kommentar