Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Flere Netflix-serier kommer i 4K Ultra HD

Flere Netflix-serier kommer i 4K Ultra HD

16/02/2015 | Flixfilm

netflix logo4For et år siden introducerede Netflix, at deres streamingtjeneste nu understøttede den superhøje billedkvalitet 4K Ultra HD og til trods for, at både teknologiens udbredelse og indhold på daværende tidspunkt var sparsomt, har Netflix fortsat satsningen på 4K. Nu kan Netflix omend afsløre, at de har premiere på flere serier i 2015, som vil blive tilgængelig i 4K.

Den nye Breaking Bad spin-off-serie Better Call Saul er en af de serier, som netop nu kan findes i 4K på Netflix. Senere på måneden kommer også House of Cards sæson 3 og i marts gælder det den nye thriller-serie Bloodline. Alle vil kunne ses i 4K.

Herudover kommer serierne Marvel’s Daredevil, Marco Polo sæson 2, Narcos samt Sense8, fra skaberne af The Matrix og Jupiter Ascending, også i 4K.

Efterfølgeren til den Oscar-vindende film Crouching Tiger, Hidden Dragon vil også blive tilgængelig i 4K. Crouching Tiger: The Green Destiny har eksklusiv premiere på Netflix d. 24. august.

Artiklen fortsætter under annoncen

Netflix annoncerer løbende nyt 4K Ultra HD indhold og endnu flere serier vil sandsynlig blive tilgængelig i 4K, men Netflix kan på nuværende tidspunkt blot bekræfte ovenstående.

LÆS OGSÅ   Fjerde og sidste sæson af 'The Sinner' kommer snart

Streamingtjenesten har tidligere været ude med forudsigelsen, at om 5 år vil 4K være mainstream blandt befolkingen og alle dermed vil have mulighed for at se film og serier i den forrygende billedkvalitet.

For at kunne se Netflix i 4K kræver det at man har et TV, der er i besiddelse af teknologien. Herudover skal man have en internetforbindelse på mindst 15 Mbps, samt det store Netflix-abonnement til 109 kr om måneden. Hvis ikke man har adgang til 4K vil man naturligvis stadig kunne se ovenstående serier – kvaliteten vil dog blot være i HD eller SD.3 kommentarer til Flere Netflix-serier kommer i 4K Ultra HD

 1. thomas - kl. 16:57, 16-02-2015:

  og hvis man ikke har 4k, kan man så ikke se serierne i nævner???
  fordi så er det dårlig kundeservice, fordi jeg vil ikke ændre abo., pga dette …………………

 2. Flixfilm - kl. 17:24, 16-02-2015:

  Hej Thomas,

  Serierne vil naturligvis kunne ses på Netflix, selvom man ikke har 4K. Så er kvaliteten blot i SD eller HD. Vi retter lige artiklen til.

 3. thomas - kl. 18:46, 16-02-2015:

  ok, så er jeg mere rolig 🙂

Skriv kommentar