Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Flere skuespillere tilknyttet Marvel’s Jessica Jones

Flere skuespillere tilknyttet Marvel’s Jessica Jones

06/02/2015 | Flixfilm

jessica jones superhelt netflixDen kommende Netflix-serie om superheltinden Jessica Jones, der laves i samarbejde med Marvel har løftet sløret for flere af de medvirkende skuespillere.

Blandt de nye medvirkende finder man Carrie-Anne Moss, der nok bedst kendes for sin rolle som Trinity i The Matrix trilogien eller som Natalie i den Oscar-nominerede Memento, der er instrueret af Christopher Nolan. Endvidere er Rachael Taylor (Grey’s Anatomy, Transformeres) ligeledes blevet tilknyttet serien. Det skriver Deadline. Hvilken roller de nye skuespillere vil indtage, er endnu ikke blevet offentliggjort.

Der er tidligere blevet annonceret, at Krysten Ritter vil spille hovedrollen som superhelten Jessica Jones, der får sine superkræfter efter at være kollideret med en bil lastet radioaktive stoffer. Den skotske skuespiller David Tennant (Doctor Who) skal spille superskurken Dr. Zebediah Killgrave og Mike Colter (Salt) indtager rollen som superhelten Luke Cage.

LÆS OGSÅ:   Netflix laver 'Peaky Blinders'-film med Cillian Murphy

Serien om Jessica Jones skrives og produceres af Melissa Rosenberg, som tidligere har været involveret i Twilight-filmene. Den bliver på i alt 13 episoder af en times varighed.

Jessica Jones får premiere på Netflix Danmark i løbet af 2015 og vil være en indirekte efterfølger til den kommende superhelte-serie om Daredevil, der får premiere i april.

Artiklen fortsætter under annoncen
Skriv kommentar