Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Flex Is Kings

Flex Is Kings

01/08/2015 | Flixfilm

Flex Is Kings på Netflix

Produktionsår: 2013
Genre: Documentary
Instruktion: Michael Beach Nichols, Deidre Schoo
Skuespillere: Dj Aaron, Anime, Kareem Baptiste
Spilletid: 80 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.4

Handling: Denne dansefyldte dokumentar fører tilskuerne ind i en verden af "flexing", en upoleret form for bevægelser skabt på gaderne i East New York.

Flex Is Kings havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Flex Is Kings på YouTube.Se Flex Is Kings på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Flex Is Kings ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Flex Is Kings stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Flex Is Kings, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Flex Is Kings er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar