Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flicka

15/02/2018 | Flixfilm

Se Flicka på Netflix

Indspilningsår: 2006
Genre: Adventure, Drama, Family
Instruktør: Michael Mayer
Skuespillere: Tim McGraw, Maria Bello, Alison Lohman, Ryan Kwanten
Spilletid: 95 min
Land: USA, UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Beskrivelse: Da hendes far sælger hendes elskede hest, lægger Katie en plan om at deltage i et vildt hestevæddeløb i denne genindspilning af familieklassikeren.


Se Flicka på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Flicka havde premiere på Netflix Danmark den 15. februar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Flicka ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Flicka:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Flicka er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Flicka stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar