Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flight

01/10/2021 | Flixfilm

Flight på Netflix

Produktionsår: 2012
Genre: Drama, Thriller
Instruktion: Robert Zemeckis
Skuespillere: Denzel Washington, Nadine Velazquez, Don Cheadle
Spilletid: 138 min
Land: United States, United Arab Emirates
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Handling: Efter sin fantastiske sikre landing af et beskadiget passagerfly hyldes en pilot for sin bedrift, men han har personligt nogle spørgsmål til det, der skete.

Flight havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Flight på YouTube.Se Flight på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Flight ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Flight stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Flight, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Flight er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar