Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flight

01/08/2018 | Flixfilm

Se Flight på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Drama, Thriller
Instruktør: Robert Zemeckis
Skuespillere: Nadine Velazquez, Denzel Washington, Carter Cabassa, Adam C. Edwards
Spilletid: 138 min
Land: USA, United Arab Emirates
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Beskrivelse: Efter sin fantastiske sikre landing af et beskadiget passagerfly hyldes en pilot for sin bedrift, men han har personligt nogle spørgsmål til det, der skete.


Se Flight på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkFlight havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Flight ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Flight herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Flight er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Flight stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar