Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Flightplan

Flightplan

01/05/2014 | Flixfilm

Se Flightplan på Netflix

Indspilningsår: 2005
Genre: Drama, Mystery, Thriller
Instruktør: Robert Schwentke
Skuespillere: Jodie Foster, Peter Sarsgaard, Sean Bean, Kate Beahan
Spilletid: 98 min
Land: USA
Sprog: English, French, German, Arabic, Italian, Japanese
IMDb-karakter: 6.3

Beskrivelse: Kyle er ombord på et transatlantisk fly, da hendes datter forsvinder. Men kaptajnen og flyets bevæbnede vagt tvivler på, om barnet overhovedet var med på flyet.


Se Flightplan på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkFlightplan havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Flightplan ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Flightplan herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Flightplan er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Flightplan stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar