Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flimflam

13/06/2019 | Flixfilm

Se Flimflam på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Comedy, Family
Instruktør: Khalid Marie
Skuespillere: Ahmed Helmy, Donia Samir Ghanem, Sabreen, Bayyumi Fuad
Spilletid: 90 min
Land: Egypt
Sprog: Arabic
IMDb-karakter: 5.5

Handling: Sammen med sin larmende familie tager en livsglad ungkarl på en romantisk tur, men han ender med at lade som om, han er gift med en fremmed for at undgå problemer.

Flimflam havde premiere på Netflix Danmark den 13. juni, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Flimflam på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Flimflam ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Flimflam stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Flimflam, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Flimflam er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar