Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flinch

03/05/2019 | Flixfilm

Se Flinch på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Game-Show
Instruktør: N/A
Skuespillere: Seann Walsh, Lloyd Griffith, Desiree Burch, John McGinn
Spilletid: 25 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.1

Beskrivelse: Sindsoprivende og morsomme tests venter de modige og dumdristige, såvel som dommerne, i dette underholdningsprogram. Hvis de fejler, må de føle smerten.


Se Flinch på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkFlinch (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 3. maj, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Flinch (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Flinch herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Flinch er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Flinch (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar