Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Flint Town

Flint Town

02/03/2018 | Flixfilm

Flint Town på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Documentary, Crime
Instruktion: N/A
Skuespillere: Tim Johnson, Bridgette Balasko, Dion Reed
Spilletid: N/A
Land: N/A
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.8

Handling: Over en periode på to år fulgte filmskaberne betjentene i Flint, Michigan og afslørede en afdeling, der kæmper med voldelige episoder og uholdbare forhold.Se Flint Town på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Flint Town (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 2. marts, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Flint Town på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Flint Town (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Flint Town (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Flint Town, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Flint Town er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar