Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Flint Town

Flint Town

02/03/2018 | Ingen kommentarer

Se Flint Town på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Documentary, Crime
Instruktør: N/A
Skuespillere: Wayne Suttles, James Tolbert, Karen Weaver
Spilletid: 45 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.0

Resumé: Over en periode på to år fulgte filmskaberne betjentene i Flint, Michigan og afslørede en afdeling, der kæmper med voldelige episoder og uholdbare forhold.


Se Flint Town på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Flint Town (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 2. marts, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Flint Town (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Flint Town herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Flint Town er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Flint Town (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar