Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Flint Town

Flint Town

02/03/2018 | Flixfilm

Se Flint Town på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Documentary, Crime
Instruktør: N/A
Skuespillere: Tim Johnson, Bridgette Balasko, Robert Frost, Dion Reed
Spilletid: 45 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.0

Beskrivelse: Over en periode på to år fulgte filmskaberne betjentene i Flint, Michigan og afslørede en afdeling, der kæmper med voldelige episoder og uholdbare forhold.


Se Flint Town på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkFlint Town (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 2. marts, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Flint Town (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Flint Town herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Flint Town er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Flint Town (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar