Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Flip a Coin – ONE OK ROCK Documentary

Flip a Coin – ONE OK ROCK Documentary

21/10/2021 | Flixfilm

Flip a Coin – ONE OK ROCK Documentary på Netflix

Produktionsår: 2004
Genre: Comedy
Instruktion: David Flamholc
Skuespillere: Max Fraser, Eglantine Rembauville-Nicolle, Staten Cousins Roe
Spilletid: 95 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Handling: Da de ikke kan turnere i 2020, arbejder medlemmerne af ONE OK ROCK i månedsvis på at stable en onlinekoncert på benene, der har den samme energi som deres livekoncerter.

Flip a Coin – ONE OK ROCK Documentary havde premiere på Netflix Danmark den 21. oktober, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Flip a Coin – ONE OK ROCK Documentary på YouTube.Se Flip a Coin – ONE OK ROCK Documentary på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Flip a Coin – ONE OK ROCK Documentary ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Flip a Coin – ONE OK ROCK Documentary stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Flip a Coin – ONE OK ROCK Documentary, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Flip a Coin – ONE OK ROCK Documentary er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar