Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flipped

16/04/2018 | Flixfilm

Se Flipped på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Rob Reiner
Skuespillere: Madeline Carroll, Callan McAuliffe, Rebecca De Mornay, Anthony Edwards
Spilletid: 90 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.7

Handling: Bryce og Juli mødes første gang som børn. Juli er lun på Bryce, og efterhånden som de bliver ældre, synes deres tætte forbindelse at blomstre til noget mere.

Flipped havde premiere på Netflix Danmark den 16. april, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Flipped på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Flipped ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Flipped stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Flipped, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Flipped er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar