Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Flixfilm nyhedsbrev

Flixfilm nyhedsbrev

10/02/2019 | Flixfilm

flixfilm nyhedsbrev netflix danmarkVil du have nyheder om Netflix og hvilke nye film og serier, der tilføjes til streamingtjenesten, direkte i din mail-boks?

Nu kan du tilmelde dig nyhedsbrevet fra Flixfilm med de mest nævneværdige nyheder fra Netflix.

Nyhedsbrevet vil indeholde en liste over de seneste og mest interessante film og serier, som man nu kan underholde sig med på streamingtjenesten, samt links til anmeldelser og andre nyheder fra Netflix.

Nyhedsbrevet fra Flixfilm vil blive udsendt én gang ugentligt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tilmeld dig nyhedsbrevet nedenfor ved at indtaste din e-mail;Vi har endnu ikke udsendt første nyhedsbrev, men det vil lande i din mail-boks indenfor de næste par uger.

LÆS OGSÅ   Netflix indfører reklamer

Man kan altid og nemt framelde sig nyhedsbrevet og vi vil aldrig sælge/overdrage/videregive e-mail adresser til andre virksomheder.

Flixfilm er Danmarks største nyhedsside for Netflix-medlemmer og entusiaster, som besøges af over 300.000 mennesker hver måned. På Flixfilm kan msn finde en nem og overskuelig oversigt over de nyeste film og serier på Netflix Danmark. Herudover kan man også finde nyheder om kommende titler, funktioner og generelle nyheder med relevans til streamingtjenesten Netflix.
Skriv kommentar