Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Flixfilm og FilmHulen Podcast #10 – ‘The Rain’

Flixfilm og FilmHulen Podcast #10 – ‘The Rain’

18/05/2018 | Flixfilm

De to herrer Lars Aabom og Morten Jørgensen er tilbage med et nyt afsnit af deres podcast hvor de denne gang snakker om den danske Netflix-serie ‘The Rain’, som havde premiere på streamingtjenesten den 4. maj.

Om denne måneds program skriver de to værter;

“Da ‘The Rain’ er den første danske Netflix-serie var spændingen høj og forventningerne store. Forventningerne var måske også lidt for store, da første afsnit fik os lyst til at slukke flere gange. Spørgsmålet er så om serien bliver bedre i de efterfølgende afsnit?

I denne podcast kommer vi omkring de forskellige aspekter af serien i forhold til karakterudvikling, historie og originalitet. Sidst i afsnittet vurderer vi den i vores rangsystem “VHS-bånd på loftet”, “Bare stream den”, “Køb den på blu-ray” og “Hall of Fame”.”

Artiklen fortsætter under annoncen

Flixfilm anmeldte også første sæson af ‘The RTain’ ved premieren og her var anmelder Frederikke Goth overordentlig imponeret og gav serien hele 6 stjerner. Du kan læse hendes anmeldelse her.

Podcasten er skabt i et samarbejde mellem Flixfilm og FilmHulen, hvor værterne Lars Aabom og Morten Jørgensen fra FilmHulen snakker om de nyeste Netflix Originals, som annonceres på Flixfilm.dk.

Se ‘The Rain‘ på Netflix DanmarkSkriv kommentar