Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Flixfilm og FilmHulen Podcast #11 – ‘Cargo’

Flixfilm og FilmHulen Podcast #11 – ‘Cargo’

15/06/2018 | Flixfilm

De to herrer Lars Aabom og Morten Jørgensen er tilbage med et nyt afsnit af deres podcast hvor de denne gang snakker om den alternative zombiefilm ‘Cargo’, som havde premiere på streamingtjenesten den 18. maj.

Om denne måneds program skriver de to værter;

Netflix prøver med ‘Cargo’ at lave et nyt take på en udkørte zombie-genre ved at kombinere film med forskellige elementer. Det er en film hvor Martin Freeman er Martin Freeman, hvor chancen for at nogen overlever er ret lille og hvor det man forventer sker, sker.

Alt dette og mere til snakker vi om i dagens afsnit, hvor vi til sidst vurdere den i vores rankeringssystem “VHS-bånd på loftet”, “Bare stream den”, “køb den på Blu-ray” eller “Hall of fame”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Flixfilm anmeldte også ‘Cargo’ ved premieren og her var anmelder Michael Larsen overordentlig tilfreds og gav filmen 5 stjerner. Du kan læse hans anmeldelse her.

Podcasten er skabt i et samarbejde mellem Flixfilm og FilmHulen, hvor værterne Lars Aabom og Morten Jørgensen fra FilmHulen snakker om de nyeste Netflix Originals, som annonceres på Flixfilm.dk.

Se ‘Cargo‘ på Netflix Danmark    Skriv kommentar