Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Flixfilm og FilmHulen Podcast #20 – ‘I Am Mother’

Flixfilm og FilmHulen Podcast #20 – ‘I Am Mother’

28/06/2019 | Flixfilm

maxresdefaultDe to herrer Lars Aabom og Morten Jørgensen er tilbage med et nyt afsnit af deres podcast hvor de denne gang snakker om ‘I Am Mother’, som havde premiere på Netflix Danmark den 7. juni 2019.

Om denne måneds program, som nu kan findes på Spotify (se link nedenfor) skriver værterne;

Denne gang har vi set ‘I Am Mother’ med danske Clara Rugaard-Larsen i hovedrollen. ‘I Am Mother’ er en film med stort fokus på karakter og råt skuespil, som får en ellers stille handling til at virke levende, realistisk og fyldt med følelser.

‘I Am Mother’ er efter Filmhulens mening det Netflix skal arbejde mere i – film med mindre budget og med indie-instruktører, som kan få lov til at udleve deres idéer og tanker. Dette samt meget mere kommer vi ind på i dagens afsnit.

Vi rangerer herefter filmen i vores rangeringssystem, som går fra “VHS-Bånd på loftet”, “Bare stream den”, “Køb den på Blu-ray” og “Hall of fame”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Flixfilm har også lavet en anmeldelse af ‘I Am Mother’, som kan læses her: Anmeldelse.

Podcasten er skabt i et samarbejde mellem Flixfilm og FilmHulen, hvor værterne Lars og Morten fra FilmHulen snakker om de nyeste Netflix Originals, som annonceres på Flixfilm.dk.

Se ‘I Am Mother‘ på Netflix Danmark.
Skriv kommentar