Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Flixfilm og FilmHulen Podcast #28 – ‘Klaus’

Flixfilm og FilmHulen Podcast #28 – ‘Klaus’

09/12/2019 | Flixfilm

Thumbnail5De to herrer Lars Aabom og Morten Jørgensen er tilbage med et nyt afsnit af deres podcast hvor de denne gang snakker om animationsfilmen ‘Klaus’, som havde premiere på Netflix Danmark den 11. november 2019.

Om denne måneds program, som nu kan findes på Spotify (se link nedenfor) skriver værterne;

Denne gang i FilmHulen tager vi fat i den roste julefilm ‘Klaus’. FilmHulens forventninger til filmen var meget blandet, da den visuelle udtryk var meget tiltagende med en kombination af traditionel animation og 3D. Dog var der en anelse scepticisme, særligt i Lars’ tilfælde, som ikke længere stoler på Netflix’ masse produktion af julefilm. Filmen overrasker positivt, og bliver sågar sammenlignet med Disney film og de helt store front løbere inden for julefilm!

Til sidst rangerer vi filmen i vores famøse selvopfundet rangeressystem; VHS-Bånd På Loftet, Bare-Stream-Den, Køb Den På Blu-Ray eller Hall of Fame

Flixfilm har også lavet en anmeldelse af ‘Klaus’, som kan læses her: filmanmeldelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Podcasten er skabt i et samarbejde mellem Flixfilm og FilmHulen, hvor værterne Lars og Morten fra FilmHulen snakker om de nyeste Netflix Originals, som annonceres på Flixfilm.dk.

Programmet kan lyttes på Spotify her: Link

Se ‘Klaus‘ på Netflix Danmark.
Skriv kommentar