Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Flixfilm og FilmHulen Podcast #8 – ‘Mute’

Flixfilm og FilmHulen Podcast #8 – ‘Mute’

23/03/2018 | Flixfilm

I denne måneds udgave af podcasten FilmHulen har værterne Lars og Morten kastet sig over Duncan Jones (‘Moon’, ‘Source Code’, ‘Warcraft’) futuristiske Netflix-film ‘Mute’, som fik premiere på streamingtjenesten den 23. februar 2018.

‘Mute’, der foregår i en nær fremtid, handler om bartenderen Leo, der bor i det pulserende Berlin. Som barn var han ude for en ulykke, hvor han mistede evnen til at tale, og det eneste lyspunkt i hans tilværelse nu er kæresten Naadirah. Da Naadirah en dag forvinder sporløst, starter Leos søgen, der hurtigt fører ham til byens skumle underverden.

I FilmHulens snak omkring ‘Mute’, står det tydeligt, at Jones havde nogle fine intentioner med denne film, men trods dens flotte omgivelser, spændende plot, og potentielle interessante karakterer, formår han at skabe en 2 timers langsommelig og kedelig film. De snakker endvidere om filmens højdepunkter og filmens lavpunkter, samt rangerer filmen efter deres selvopfundet rankeringssystem “VHS-Bånd på loftet”, “Bare-Stream-Den”, “Køb den på Blu-Ray” og “Hall of Fame”.

LÆS OGSÅ:   Fantasy-film med 'Stranger Things'-stjerne får premieredato

Flixfilm anmeldte også ‘Mute’ ved premieren og anmeldelsen kan læses her.

Vodcasten er skabt i et samarbejde mellem Flixfilm og FilmHulen, hvor værterne Lars Aabom og Morten Jørgensen fra FilmHulen snakker om de nyeste Netflix Originals, som annonceres på Flixfilm.dk.

Artiklen fortsætter under annoncen

Se ‘Mute‘ på Netflix Danmark.
Skriv kommentar