Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Flixfilm og FilmHulen Vodcast #1 – ‘American Vandal’

Flixfilm og FilmHulen Vodcast #1 – ‘American Vandal’

22/09/2017 | Flixfilm

Netflix laver flere og flere egenproduktioner, men hvad skal man se, når der er så meget at vælge mellem?

I samarbejde med FilmHulen, kan Flixfilm præsentere den første video podcast, hvor værterne Lars Aabom og Morten Jørgensen snakker om de nyeste Netflix Originals.

Se og hør første afsnit af programmet nederst.

Lars og Morten er to filmfans, som én gang om måneden vil lave et afsnit på Youtube hvor de anmelder film eller serier fra Netflix.

I første afsnit har Lars og Morten set ‘American Vandal’, en Netflix Original mockumentary, som omhandler to highschool elever, der sammen laver en dokumentar over klassekammeraten Dylan. Dylan anklages for at have lavet hærværk, i form af sjofle illustrationer af penisser, på 27 af undervisernes biler. I serien følger man de to highschoolelever, Peter og Sam, forsøger at opklare sagen “hvem tegnede penisserne?”, for var det i virkeligheden Dylan?

LÆS OGSÅ:   'Papirhuset: Berlin' vender tilbage med sæson 2

Artiklen fortsætter under annoncen

I programmet snakker Lars og Morten både positive og negative ting ved serien, og undlader i samme omgang spoilers, for at give dig en idé om hvorvidt ‘American Vandal’, er noget du skal bruge din weekend på.

Har du nogle input til podcasten, så skriv endelig en kommentar nederst i artiklen eller i kommentarfeltet til Youtube-videoen.

Se ‘American Vandal‘ på Netflix Danmark.
Skriv kommentar