Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Flixfilm og FilmHulen Vodcast #2 – ‘Gerald’s Game’

Flixfilm og FilmHulen Vodcast #2 – ‘Gerald’s Game’

13/10/2017 | Flixfilm

Lars og Morten er tilbage med en ny udgave af deres video-podcast-program, hvor de anmelder Stephen King-gyseren ‘Gerald’s Game’ – med den danske titel ‘Geralds Farlige Leg’, som havde premiere på Netflix den 29. september.

Se og hør deres bedømmelse af filmen nederst i atiklen.

I anledning af Halloween har værterne set ‘Geralds Farlige Leg’, som er en psykisk thriller/gyser baseret på Stephen Kings roman af samme navn. Filmen handler om ægteparret Gerald og Jessie, som udadtil virker som det perfekte par, men bag facaden gemmer der sig frække fantasier og mørke hemmeligheder.

Jessie bliver bundet fast til sengen med håndjern, og da Gerald dør af et hjertetilfælde, skifter fokusset til Jessies overlevelse da hun stadig sidder fastbundet til sengen. Som tiden går udvikler den romantiske tur, sig til hendes værste mareridt.

LÆS OGSÅ   Anmeldelse: 'Cobra Kai' – sæson 5

Artiklen fortsætter under annoncen

Vodcasten er skabt i et samarbejde mellem Flixfilm og FilmHulen, hvor værterne Lars Aabom og Morten Jørgensen fra FilmHulen snakker om de nyeste Netflix Originals, som annonceres på Flixfilm.dk.

Har du nogle input til podcasten, så skriv endelig en kommentar nederst i artiklen eller i kommentarfeltet til Youtube-videoen.

Se ‘Geralds Farlige Leg‘ på Netflix Danmark.Skriv kommentar