Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Flixfilm og FilmHulen Vodcast #3 – ‘Stranger Things 2’

Flixfilm og FilmHulen Vodcast #3 – ‘Stranger Things 2’

05/11/2017 | Flixfilm

De to værter på FilmHulen – Lars og Morten – er tilbage med en ny udgave af deres video-podcast-program, hvor de denne gang har set og diskuterer ‘Stranger Things 2’, som havde premiere på Netflix den 27. oktober.

Podcasten er skabt i et samarbejde mellem Flixfilm og FilmHulen, hvor værterne Lars Aabom og Morten Jørgensen fra FilmHulen snakker om de nyeste Netflix Originals, som annonceres på Flixfilm.dk.

I denne uge snakker de som nævnt om anden sæson af den meget populære serie ‘Stranger Things’ og de har ændret lidt på formatet, så denne gang er der spoilers og man rådes derfor til at have set den nye sæson før man lytter/ser programmet.

Den første sæson af ‘Stranger Things’ bød på 80’er nostalgi, velcastet, charmerende hovedroller og fangende historie. Men kan de leve op til de høje forventninger? Svaret er både ja og nej. Til og fra valg gør det svært for serien at holde fokus og den har til tider mange bolde i luften. Serien bringer dog et endnu mere veloplagt cast og passende tilføjelser. Lars og Morten diskutere seriens op- og nedture!

LÆS OGSÅ:   Nye film og serier på Netflix (Uge 48 – 2023)

FilmHulen er ikke de eneste som har set den nye sæson af ‘Stranger Things’, det har Flixfilms egen anmelder – Michael Larsen – også. Læs hans anmeldelse her; ‘Stranger Things 2’.

Artiklen fortsætter under annoncen

Se ‘Stranger Things‘ på Netflix Danmark.
Skriv kommentar