Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Flixfilm og FilmHulen Vodcast #4 – ‘The Punisher’

Flixfilm og FilmHulen Vodcast #4 – ‘The Punisher’

01/12/2017 | Flixfilm

De to værter på FilmHulen – Lars og Morten – er tilbage med en ny udgave af deres video-podcast-program, hvor de denne gang har set og diskuterer Marvel-superhelte og ‘The Punisher’, som havde premiere på Netflix den 11. november.

Om denne måneds program fortæller de to værter;

“The Punisher har endelig fået sin egen serie. Efter hans meget roste første optræden i anden sæson af Daredevil, og for mange var højdepunktet i denne sæson. I podcasten forsøger vi at komme omkring det meste af første sæson, både med det positive og det negative. Snakken går mange veje, og filmens mange temaer og dilemma, såsom den amerikanske våbenlov og hvad vi synes en evt. sæson 2 kunne handle om.

Til sidst vurdere vi hele sæsonen efter vores egen skala, skal den smides på loftet som et VHS-bånd og glemmes, skal den bare streames, skal den købes på Blu-Ray eller er den så god at den komme i den eksklusive Hall of Fame?”

LÆS OGSÅ   Anmeldelse: 'Heist' - sæson 1

Artiklen fortsætter under annoncen

Podcasten er skabt i et samarbejde mellem Flixfilm og FilmHulen, hvor værterne Lars Aabom og Morten Jørgensen fra FilmHulen snakker om de nyeste Netflix Originals, som annonceres på Flixfilm.dk.

Se ‘The Punisher‘ på Netflix Danmark.    Skriv kommentar