Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Flixfilm og FilmHulen Vodcast #5 – ‘Bright’

Flixfilm og FilmHulen Vodcast #5 – ‘Bright’

29/12/2017 | Flixfilm

Lars og Morten er tilbage med en ny udgave af deres video-podcast-program, hvor de anmelder den svinedyre Netflix-film ‘Bright’ – har kostet over $90 millioner, der havde premiere på Netflix den 22. december 2017.

Se og hør deres bedømmelse af filmen nederst i artiklen.

FilmHulen har set den nye Netflix-film ‘Bright’, som er en blanding af den klassiske buddy-cop-film med et velkomment twist fra fantasi-genren. Filmen er instrueret af David Ayer og har i hovedrollerne Will Smith og Joel Edgerton. Særligt disse tre personer er afsnittets store diskussionsemne.

Yderligere kommer værterne omkring deres synspunkter på handlingen og til sidst vurderer de som altid filmen ud fra deres rangsystem; skal filmen glemmes og smides som VHS-bånd på loftet, skal den bare streames, købes den på Blu-ray eller skal den i famøse Hall of Fame?

LÆS OGSÅ   Se trailer til 'Julestorm' med Ghita Nørby

Artiklen fortsætter under annoncen

Uden at røbe for meget, kan det afsløres at de to værter er noget mere positive end Flixfilms egen anmelder, der gav ‘Bright’ tre stjerner. Læs anmeldelsen her: ‘Bright

Vodcasten er skabt i et samarbejde mellem Flixfilm og FilmHulen, hvor værterne Lars Aabom og Morten Jørgensen fra FilmHulen snakker om de nyeste Netflix Originals, som annonceres på Flixfilm.dk.

Se ‘Bright‘ på Netflix Danmark.Skriv kommentar