Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Floating!

Floating!

01/07/2016 | Flixfilm

Se Floating! på Netflix

Indspilningsår: 1997
Genre: Drama, Romance
Instruktør: William Roth
Skuespillere: Norman Reedus, Chad Lowe, Will Lyman, Sybil Darrow
Spilletid: 90 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Beskrivelse: En kommende brud ender på en sejltur med en overraskende gæst – den sæddonor, hun har planer om at bruge. I Berlin får hendes forlovede besøg af en ekskæreste.


Se Floating! på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkFloating! havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Floating! ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Floating! herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Floating! er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Floating! stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar