Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Flood: A River’s Rampage

Flood: A River’s Rampage

09/11/2018 | Ingen kommentarer

Se Flood: A River’s Rampage på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Da kraftig regn får Mississippi til at flyde over sine bredder, går et samfund i Missouri sammen for at beskytte deres by mod at synke ned i en katastrofe.


Se Flood: A River’s Rampage på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Flood: A River’s Rampage havde premiere på Netflix Danmark den 9. november, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Flood: A River’s Rampage ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Flood: A River’s Rampage herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Flood: A River’s Rampage er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Flood: A River’s Rampage stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar