Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Flood: A River’s Rampage

Flood: A River’s Rampage

09/11/2018 | Flixfilm

Se Flood: A River’s Rampage på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Da kraftig regn får Mississippi til at flyde over sine bredder, går et samfund i Missouri sammen for at beskytte deres by mod at synke ned i en katastrofe.


Se Flood: A River’s Rampage på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkFlood: A River’s Rampage havde premiere på Netflix Danmark den 9. november, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Flood: A River’s Rampage ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Flood: A River’s Rampage herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Flood: A River’s Rampage er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Flood: A River’s Rampage stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar